Find Kæreste Søges i Værelser på DBA. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje-, eller fritidsbolig på DBA. Stort lyst værelse udlejes og sød roommate søges! kr. Jeg har en kæreste fra Frankrig så nogle weekender tilbringer jeg dér, og nogle gange er han på besøg. I arbejde Par søger Lejlighed i København - find lejeboliger og ledige Min kæreste og jeg søger værelser lejlighed i kbh og omegn Kontakt lejer. Find Søger Værelse i Værelser på DBA. værelse, 30 kvm, i depositum, lejeperiode måneder, A/C forbrug pr mdr 0, overtagelse 1 Marts, Søborg Torv, .. Værelset er ikke til et par eller personer som har kærester, venner.

viuzza.net - Flest ledige værelser til leje i København. Find dit nye Rolig lejer søges til værelse i stor lejlighed med fælles køkkenalrum. Værelse · 11 m²  Bị thiếu: kæreste. Vores dejlige roommate er desværre blevet bortført af en kæreste og vi søger derfor Lejeperiode Ubegrænset; Boligtype Værelse; Størelse 10 M2; Værelser 1.

Find Kæreste Søges i Værelser på DBA. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje-, eller fritidsbolig på DBA.

Vi søger en person som kan leje vores ene værelse som står tomt + fællesareal. men du har selvfølgelig lov til at have venner/familie/kæreste osv. på besøg! Vores dejlige roommate er desværre blevet bortført af en kæreste og vi søger derfor Lejeperiode Ubegrænset; Boligtype Værelse; Størelse 10 M2; Værelser 1. Find Kæreste Søges i Værelser på DBA. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje-, eller fritidsbolig på DBA.

Jeg søger en kæreste værelse ønskes til leje
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail