Brian Jensen er manden bag den nye swingerklub, der er på vej i Han selv ejede tidligere Sexkino-butikken på Vesterbro i Odense. Et slag på tasken vil jeg sige, det strækker sig fra nede ved grænsen og til Aarhus. Gloryholes, Darkroom og meget mere i Århus. G Club er en klub for mænd – “Men's Paradise” det meste af tiden. Søndag er den også for kvinder. Klubben. Er du ny i denne farvefulde verden, tager vi hånd om dig og byder dig velkommen i et diskret og trygt miljø, hvor alle behandler hinanden viuzza.net ada: odense. Swingerklubben, Aarhus C. Synes godt om · 18 taler om dette. Swingerklubben er et tilbagevendende musikarrangement på HeadQuarters i Aarhus, hvor.

Lokalerne ligger i Åbyhøj ved Århus, gemt af vejen med diskret facade tæt på viuzza.net ada: odense. Liste over danske swingerklubber og steder med arrangementer. Se hvem der kommer og er du modig, kan du selv angive at du kigger forbi.

Fyns ubestridte bedste swingerklub. Mange lokaler med mulighed Destination: Åbyhøj - Århus - Jylland. Prøv også. Destination: Odense - Fyn. Klubben med.

Gloryholes, Darkroom og meget mere i Århus. G Club er en klub for mænd – “Men's Paradise” det meste af tiden. Søndag er den også for kvinder. Klubben. Lokalerne ligger i Åbyhøj ved Århus, gemt af vejen med diskret facade tæt på viuzza.net ada: odense. Pussykat Club er en lille og intim swingerklub og 6-bio centralt placeret i Aalborg, Nordjylland. Vi er en åben og imødekommende klub med fokus på, at alle.

Swingerklub aarhus swingerklub odense
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail