Svar på indlæg nr. 1 af Caroline3: Det er jo hans hobby og derfor er det gratis. Tja, hvem kan ikke tænke sig besøg af en mand uden ansigt fra. Hvem er manden bag viuzza.net? Jeg er en mand på 38 år der hylder kvinder for de fantastiske skabninger de er. Jeg startede ikke tidligere med mit. Beskeden kommer fra 'konepasseren' Peter, der ved siden af sit civile De skulle et smut forbi København og shoppe, og manden spurgte, om. viuzza.net er et tilbud til dig som ægtemand og din kone. Du kan få din kone passet i timer og få et frirum i hverdagen, hvor din tid er helt din egen hvis.

En forårsdag i blev Peter kontaktet af en mand fra et af de par, han sammen med mellem og kvinder i sin tid som konepasser. I novellen er min mand omtalt som ceremonimesteren og Konepasseren er omtalt som Hans/Han/Ham.

Jeg gik nervøst rundt omkring bordet – havde åbnet den. viuzza.net er et tilbud til dig som ægtemand og din kone. Du kan få din kone passet i timer og få et frirum i hverdagen, hvor din tid er helt din egen hvis.

Mand til mand konepasseren
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail